Aktuality
Kanári - szigetek

Kanári - szigetek

2017-05-31

A nagy KANÁRI kiruccanás :)

2017. nálunk a Kanári - szigeteki kiruccanások éve. Nagyon nagy érdeklődést tanusítotok ezen úticélunk után. De lássuk, mit is nyújt nekünk a Kanári - szigetcsoport. 

Maga a Kanári - szigetcsoport 7 szigetből áll, de mégis a legfelkapottabb turistaparadicsomok: Teneriffe, Lanzarote, Gran Canaria és Fuerteventura.

Kisebb halászfalvak, varázslatos fekete - vagy akár fehérhomokos tengerpart, elbűvölő homokdűne, máig is működő vulkán, afrikai napsütés, spanyolos hangulat és még sorolhatnánk, hogy mi várja az ide látogatókat.

Az összes sziget közül a legnagyobb népszerűségnek az Utasaink körében mégis Gran Canaria örvend, hiszen itt minden turisztikai "problémára" van megoldás. Mert itt - hogy kedvenc bloggerünket idézzük:

  • ha szörfözni szeretnél, van a szigetnek szeles része
  • ellenben vannak olyan területek (20 km-es körzetben), ahol szélcsend van
  • ha napra vágysz, a sziget déli része afrikai meleggel és sok -sok napsütéssel vár 
  • találhatók civilizációtól távolabb eső, hangulatos nyugodt helyek, ezzel ellentétben ha bulizni vágysz, az sem akadály.

Aki utazásai során a kulináris élményeknek is hódolni szeretne, annak szintén ajánljuk a Kanári - szigeteket, hiszen a szigetcsoport egyik legnagyobb jellegzetessége a hamisítatlan spanyol konyha. 

....és, hogy mikor is érdemes ide utazni?? Tulajdonképpen egész évben :). A leghidegebb hónap a január (átlag 21 °C), és a legmelegebb hónap pedig a július - augusztus - szeptember (átlag 27 °c). 

Összefoglalva: családdal, gyerekkekel, barátokkal vagy éppen kettesben, télen, vagy nyáron - a KANÁRI - SZIGETEK mindig jó választás :)

Ajánlatainkat BÉCSI - BUDAPESTI indulással keresse irodánkban!

UTAZZON A KANÁRI - SZIGETEKRE!